FDM AUTOSTOLTEST 2017

Dit barn skal sidde sikkert. Vi har testet og testet og fundet de bedste autostole på markedet. Se vores testresultater og vælg den sikreste model, når du har guldklumpen med på bagsædet.

Forskellen på de bedste og de værste autostole er overraskende stor. En høj pris er ikke nødvendigvis lig med kvalitet og sikkerhed.

Vi finder den bedste autostol til jer. Vi er med dig hele vejen - fra fødegangen, ud i bilen og hjem i privaten med jeres lille ny. Vi hjælper dig med at få tjek på autostolen, inden I kører fra fødegangen og ud i livet.

Besøg vores butik på Firskovvej 32 i Lyngby. Flemming er klar til at vejlede jer ud fra jeres bil og behov. Han kan også vise, hvordan I monterer autostolen inden I kører sikkert ud i trafikken med guldklumpen. I kan også købe et udvalg af FDM bedst-i-test autostole i vores webshop her

Vi har testet 42 autostole til
nyfødte og børn op til 12 år.

Læs hele testen her

Vi sætter stjerner på autostole

Autostole er meget forskellige. Men hvilken autostol får flest stjerner? Det kan du se nedenfor. Vi guider dig til den bedste og sikreste autostol i tre vægtklasser.

1

Cybex Aton 5

VURDERING: 5 ud af 6 stjerner
Vægt: Op til 13 kg
Alder: Op til 18 måneder
Montering: Bagudvendt selemonteret

Her er en god og sikker autostol, der kan bruges til både de helt små og lidt større børn. Autostolen viste kun lav risiko for belastning af barnet i testens side- og frontalkollision. Og autostolen forblev stående på bilens sæde og havde god seleføring. Autostolen er nem at montere i bilen, og der er lav risiko for fejlmontering. Men det kan være besværligt at fastspænde barnet i stolen.

Læs mere Køb

2

Recaro Optiafix - testvinder 2017

VURDERING: 4 ud af 6 stjerner
Vægt: 9-18 kg
Alder: Fra 12 måneder til fire år
Montering: Fremadvendt isofixmonteret

God autostol som er testvinder i mellemgruppen af stole. Viste kun lav risiko for belastning i testens sidekollision men et ringere resultat i frontalkollisions-testen. Forblev stabilt stående på sædet. Nem at montere og med lav risiko for fejlmontering. Desuden nemt at fastspænde barnet i stolen.

Læs mere Køb

3

Britax Römer Kidfix II XP - testvinder 2016

VURDERING: 4 ud af 6 stjerner
Vægt: 15-36 kg
Alder: Fra fire til 12 år
Montering: Fremadvendt isofix- eller selemonteret

God velprøvet autostol til de større børn. Viste lav belastning i testens sidekollision og frontalkollision. Forblev stabilt stående på bilens sæde. Nem at montere og med lav risiko for fejlmontering. Nemt at fastspænde barnet i stolen.

Læs mere Køb