Vores gamle bil ”sorteper” var ikke egnet til en baby

Christina og Christoffer

Fornyligt blev livsstilsbloggeren Christina og hendes mand Christoffer overrasket. FDM havde inviteret dem til et sikkerhedstjek af deres bil. En 15 år gammel Hyundai Accent som de købte brugt for to år siden. Den var begyndt at sige underlige lyde og ruderne blev uden grund hurtigt duggede.

Christina var med på et af FDMs Test og Bilsynscentre og testassistenter viste hende alle fejl og mangler på deres bil. Konklusionen var nedslående. Bilen var ikke sikker at køre i med børn, og den ville blive for dyr at sætte i stand. Deres bil bestod ikke tjekket. Hun fik derefter hjælp af Karsten fra FDM til at finde en anden bil.

Pris for sikkerhedstest for medlemmer 888 kr. Pris for ikke-medlemmer 1088 kr.

Christina og Christoffer fik en sikker bil
- Det kan du også få -

Få sikkerhedstest her

FDM-ekspert: Karsten

“Rummelig og sikker på budget”

Var ordene fra Christina til Karsten. Han gik straks på jagt efter en bil, der var sikker, rummelig, pæn og prissikker. Han anbefalede dem tre biler, der opfyldte parrets krav.

1

Ford C-Max

Ideel til den lille familie. Den har et stort bagagerum, så der er plads til alt børneudstyret. Og det er nemt at fastspænde barnet i autostolen, fordi sæderne sidder højt i bilen. Du slipper altså for at skulle ligge og rode rundt i bien.

Læs mere

2

Nissan Qashqai

Den er ikke helt så rummelig som Ford C-Max, men ser mere smart ud, og der er masser af plads til familien og den lille ny. Den moderne blanding mellem firehjulstrækker og familiebil tilfredsstiller både behovet for plads og følelsen af frihed.

Læs mere

3

Skoda Octavia

Her er en klassisk og fornuftig familiebil. Som stationcar har den et gigantisk bagagerum. Den lille motor er ikke noget problem, da den er fuld af turbokræfter.

Læs mere