”Man bestemmer selv musikken. Man bestemmer selv tempoet”

Cana Buttenschøn elsker kør-selv-ferie i Danmark

Ingen bekymringer. Og spar penge. Livsstilsblogger Cana Buttenschøn tog på kør-selv-ferie med sine to drenge Jens og Peter i kør-selv-ferien.

Turen gik fra Østerbro i København til Lalandia og Legoland i det sydjyske. Med sig har de deres FDM-fordelskort. Det gi’r dem direkte adgang til masser af rabatter og frihed til at vælge, hvor de skal bo og tanke billigt brændstof.

Vi er med dem og dig hele vejen på turen!

Cana får frihed med rabat på farten
- Det kan du også få -

Bliv medlem af fdm i dag her

Et lille kort med store fordele

Kun et kort. FDM-medlemskortet. Det gi’r dig frihed. Masser af fordele. Og ikke mindst rabatter. Og endda masser af dem. På brændstof, på turen over Storebælt og på oplevelser. Følg bilen fra København til Sønderborg os se, hvordan FDM er med Cana hele vejen.

Cana brugte sit FDM-fordelskort flittigt på turen!

København

Sønderborg

1

Billig brændstof og mad på farten

Brændstofpriserne går op og ned. Cana vil ha’ den billigste brændstof. Som FDM-medlem kan hun tjekke priserne, inden hun skal på tur med sine drenge på benzinpriser.dk og får rabat på brændstof over hele landet. Og så kan hun spise frokost på én af de mange Monarcher på ruten. Få rabat på pumpeprisen på 20 øre/l på benzin og 25 øre/l på diesel hos Shell.Og 9% på Mornacher.

Læs mere

2

Uforglemmelige oplevelser med børnene

Lalandia og Legoland. Børnene elsker at lege – selv i regnvejr. Særligt i vandparadiset Lalandia og landet med masser af LEGO. Cana skal forbi de to perler med sønnerne Jens og Peter. I kan også komme afsted og få rabat på jeres ophold som medlem af FDM.

3

Overnat med rabat på vandrehjem

Cana vil bo enkelt og billigt. Med sit FDM-kort i hånden og rabat på regningen tjekker hun ind på Danhostels vandrehjem Sønderborg Vollerup. Her er en sej legeplads til drengene Jens og Peter. Og en skøn morgenbuffet til Cana, når hun står op.
Få min. 10% i rabat på Danhostel.

Læs mere