”Unger er skønne.
Selv på kør-selv-ferie!”

’Det er nemmere at ta’ på kør-selv-ferie end at flyve, når man har to, små børn, og så kan man ha’ alle sine ting i bagagerummet.’

Sådan siger én af de danskere, vi har mødt. Der er masser af fordele ved at tage på kør-selv-ferie.

Er du blevet nysgerrig på en fri måde at holde ferie på? Så se vores møde med skønne, glade kør-selv-ferie-billister.

Få adgang til masser af rabatter på din kør-selv-ferie med børn.

Bliv FDM-medlem i dag her

Vi er med dig på din kør-selv-ferie

Danmark, Italien eller Spanien. Hvor går din campingferien hen i år? I bestemmer selv, hvor langt og hvornår der skal køres, og hvornår bilen skal stå stille. Det er det fantastiske ved at rejse på den måde. Og vi er med dig hele vejen!

Turen går til FDM-landet med de mange rabatter.
Skal du med?

Nykøbing Mors

København

1

Mød Jungledyret Hugo og overnat med stor rabat

3000 m2 indendørs jungle. Jungledyret Hugo. Frigående aber, papegøjer og leguaner. Ta’ ungerne med på en kæmpe sommeroplevelse. Og bliv til dagen efter. Og overnat i Jesperhus feriecenter og forlystelsespark og få minimum 600 kroner i rabat på dit ophold

Læs mere

2

HJÆLP PÅ VEJ

Øv. Du er punkteret uden for Jesperhus feriecenter og forlystelsespark. Bare rolig - vi står klar til at hjælpe vores medlemmer. Vi er fremme på under 1 time for at hjælpe dig. Starthjælp, hjulskifte, brændstof, mindre reparationer. Vi er klar med hjælp. Som FDM-medlem får du FDM-vejhjælp sølv til 499 kr. årligt & FDM-vejhjælp guld til 1.045 kr. årligt.

Læs mere

3

Få 30 procent i rabat på entréen til Danmarks største slikland

BonBon-land. Slikland. Legeland. Alt-mulig-land. Vi elsker gode oplevelser! Og nu kan du tage ungerne med Holme-Olstrup - den lille by uden for Næstved – og få 25 procent i rabat på entré. Det bli’r bestemt ikke kedeligt. Det lover vi.

Læs mere